Welkom op de website van Caroline Aelbers


Caroline Aelbers, specialist in de dento-maxillaire orthopaedie voor kinderen en volwassenen, stelt hierbij graag haar praktijk aan u voor.

Orthodontie houdt zich bezig met corrigeren van een foutieve kaak- en/of tandstand. Door behandeling wordt zowel de functie als het esthetische aspect van gebit en gezicht verbeterd.

Mevrouw Aelbers en haar team staan garant voor een behandeling waarbij expertise, persoonlijke aandacht voor de patiënt, toewijding en vriendelijkheid de hoogste prioriteit hebben.

 

                      

Maandag 16 maart 2020:
De ontwikkelingen rond de bestrijding van het coronavirus zijn in een volgende, urgente fase gekomen.

Het is op dit moment van het grootste belang om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken en daarmee de verspreiding van het virus af te remmen.

Het KNMT bestuur heeft daarom besloten dat haar leden (tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen) per vandaag en in ieder geval geldend tot maandag 6 april de reguliere zorgverlening opschorten.

Het betekent dat wij noodgedwongen zijn als orthodontiepraktijk de praktijk te sluiten in ieder geval tot maandag 6 april.

Onze excuses voor het ongemak, maar wij gaan ervan uit dat u onder de huidige omstandigheden begrip zult hebben voor deze beslissing.

Elke ochtend van maandag t/m donderdag is de orthodontist voor spoedgevallen bereikbaar van 09.00-12.00 op telefoonnummer: 06-39780866. 

Ontwikkeld door Time2impress